Heeft u een vraag?

Contact

Opsteekkapsels voor festiviteiten en gala’s
Van huwelijk tot eerste communie of galafeest

Bent u van plan om binnenkort te trouwen? Of moet u naar een chique feest van uw werkgever? Kom dan langs bij Inter Mode Coiffure de Reuse voor de mooiste opsteekkapsels te Aalst.

Glitter en glamour

Onze opsteekkapsels te Aalst zijn echte kunstwerken. We bekijken samen met u wat uw droomkapsel is waarmee u wil schitteren. U kunt gerust een foto meebrengen als voorbeeld maar wij beschikken ook over diverse voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Uw haar zal na afwerking zonder twijfel opvallen en door iedereen bewonderd worden.

Diverse technieken

Om de mooiste opsteekkapsels te creëren maken wij gebruik van diverse technieken. Vlechten, rollen, krullen, … alles wordt aangewend om u om te toveren tot een ware prinses of koningin. Wanneer het gaat om bruidskapsels kunt u vooraf langskomen om alles uitgebreid te bespreken zodat u perfect in vorm de kerk of het stadhuis kunt binnen wandelen.

Contact

Kom gerust langs voor een afspraak of bel ons en wij plannen meteen wanneer u in het salon kunt passeren voor een perfect kapsel. Wij werken enkel op afspraak zodat we de nodige tijd kunnen spenderen aan al onze klanten. Check onze facebookpagina voor meer foto’s en info.

Inter mode Coiffure De Reuse

Twijnderstraat 1
9300 - Aalst


Tel.: 053 22 90 69 053 22 90 69
BTW BE 0760.276.003

Waarom voor ons kiezen?

  • Gediplomeerd kapster met 25j ervaring
  • Dames, heren en kinderen
  • Gebruik van haarkleuringen zonder PPD
  • Verzoringen van Jean Paul Mynè